"Vad har Sverige för fördelar av att vara med i EU?"

Publicerad: 30 mar 2011 kl 11:18
Uppdaterad: 30 mar 2011 kl 16:46

Rebecca frågor vilka fördelar Sverige har av medlemskapet i EU. Europaparlamentariker Olle Schmidt (FP) svarar.

Ställ din egen fråga till EU:s makthavare.

Se fler frågor och svar på YouEurope.

Mikael Kullberg

Mikael Kullberg

Kommentarer

Micke Svensson
11 dec 2011 kl 20:23

Nej!Vilken snackare han är se även nackdelarana som är bra mycket mer med att vara med i eu samt varför ska man betala för medlemskapet? på gubben låter det som att vi ska va tacksama ? Nej vet ni vad det får va nog nu ner med eu och monarkin vi behöver inte va socialtjänsten åt hela eu och kungafamiljen stäng gränserna behåll den starka kronan och vår välfärd medan den går att rädda samt skicka bernadott familjen till sitt hemland frankrike och se om dom vill mata dom?

Micke