Hallå Anna Hedh, varför cocktails på en alkolåsutställning?

EU-parlamentarikern Anna Hedh (S) anordnar en utställning om alkolås i EU-parlamentet i morgon kväll. Efter utställningen bjuder man in till en ”cocktailmottagning”.

Hallå där Anna Hedh, varför bjuder du på cocktails till en utställning om alkolås?

– Ja, det är inte jag som har gjort inbjudan, jag reagerade själv på det. Jag tror att det bara blir någon vanlig dricka och inte det vanliga vinet, men jag vet inte exakt.

Hade det inte funnits en poäng i att skippa alkoholen vid den här utställningen?

– Jo, det tycker jag också. Men förmodligen serveras det alkohol för att man ska kunna blåsa i olika lås och se hur de fungerar. Så man kommer att kunna dricka alkohol, men kanske inte serveras på det sätt du tror. Men det är en cocktailmottagning och det finns också alkoholfria cocktails som du säkert vet.

Fotnot: ladda ner inbjudan här.