Hoppa till huvudinnehåll
Hoppa till fördjupning

Nöjd Marit Paulsen filosoferar över ny jordbrukskommissionär

2 oktober 2014

Efter torsdagens parlamentsförhör med den konservative irländaren Phil Hogan är Marit Paulsen mycket nöjd.

– Phil Hogan verkar befinna sig i nuet, inte i gårdagen som hans företrädare. Men om han är framtidens man, får morgondagen utvisa, säger Europaparlamentariker Marit Paulsen (FP) i ett uttalande till Europaportalen.

Marit Paulsen delar Phil Hogans uppfattning om att jordbruket “måste vara modernt, hållbart, marknadsorienterat och kunskapsbaserat”.

– Personligen var det mycket glädjande att han dels hänvisade till mitt betänkande om växtförädling som ett viktigt dokument för framtiden, dels uppgav sig vilja samarbeta med mig för en ökad harmonisering av djurskyddet i Europa, säger Marit Paulsen.

Anders Selnes
Chefredaktör
Skicka epost
Anders Selnes
Chefredaktör
Skicka epost

Kommentera gärna nedan. I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s och, med deras kommentarsregler, erbjuder Europaportalen möjligheten för läsare att kommentera publicerat material. Observera att du är juridiskt ansvarig för alla kommentarer skrivna av dig.

Beskriv vad som behöver rättas.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Här kan du tipsa Europaportalen. Tänk på att vara så utförlig som möjligt annars kanske vi inte kan arbeta vidare med uppgifterna. För att vi ska kunna arbeta med ett tips underlättar det om du lämnar en e-postadress eller telefonnummer. Du kan också välja att vara anonym genom att ange en tillfällig e-postadress, exempelvis gmail. Europaportalen kan garantera fullständigt källskydd enligt grundlagen.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Annonser
Annons från EU-kommissionen
Annons från socialdemokraterna
Fackliga Brysselkontoret

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
Annons från EU-kommissionen
Annons från socialdemokraterna
Fackliga Brysselkontoret