Anvisningar för kommentarer

Europaportalen välkomnar läsare och tittare att bidra med sin mening. Vi vill att artikelkommentarer ska hålla en hög kvalitet och vill därför att du som skriver tänker på följande:

Det är inte tillåtet att göra inlägg med kränkande eller rasistiskt innehåll eller lägga in material som är olagligt. Vi publicerar inte heller inlägg med grovt språk eller personangrepp. Inläggen ska ha tydlig anknytning till den aktuella artikeln. Kommentarer där orden är skrivna med stora bokstäver tas bort.

Tänk på:
Att ha ett civiliserat språkbruk
Att hålla dig till ämnet
Att skriva kort och koncist, max 800 tecken

Inlägg på språk som redaktionen inte behärskar kan komma att tas bort.

Vi accepterar inte:
Personangrepp eller förtal
Svordomar eller obscena ord
Hets mot folkgrupp
Sexistiska inlägg
Kommersiella budskap eller reklam
Inlägg i annans namn
Långa citat

Kommentarer blir automatiskt tillgängliga för andra användare så snart den som skrivit ett inlägg har publicerat det. Artikelkommentarerna omfattas inte av det utgivarskap enligt yttrandefrihetsgrundlagen som gäller för Europaportalen.se. Var och en ansvarar således själv för innehållet i sina kommentarer i enlighet med Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor. Den som gör ett inlägg som strider mot lag kan personligen bli ansvarig för detta. Europaportalen förbehåller sig rätten att redigera kommentarer som vi uppfattar strider mot svensk lag eller som bryter mot våra regler. Det betyder att kommentarer kan helt eller delvis tas bort.

Om du stöter på ett inlägg som du tycker strider mot nedanstående regler, eller av någon annan anledning bör avlägsnas från sajten, kan du anmäla inlägget: maila till info@europaportalen.se eller ring 0703-282086. Inlägget kommer då att granskas av redaktionen.

Europaportalen.se förbehåller sig rätten att avstänga den som bryter mot ovanstående regler från möjligheten att införa kommentarer.


HETASTE ARTIKLAR

Annons


DEBATT I ANDRA MEDIER