Hoppa till huvudinnehåll

Andersson inför Ukrainamöte: Ska diskutera stöd

29 augusti 2022

Statsminister Magdalena Andersson (S) tar emot Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba som besöker Stockholm på måndag, skriver TT/GP. Under mötet kommer Andersson och Kuleba bland annat diskutera Rysslands invasion av Ukraina och Ukrainas EU-process.

– Vi ska också diskutera vilket ytterligare stöd som Ukraina behöver både vad gäller här och nu – civilt, militärt och finansiellt – men vi kommer såklart också att diskutera den långsiktiga återuppbyggnaden av Ukraina, säger Magdalena Andersson till TT.

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
Annons från EU-kommissionen
Annons från socialdemokraterna
Fackliga Brysselkontoret