Hoppa till huvudinnehåll

Boris Johnson riskerar åtal

17 september 2018

Den brittiske brexitanhängaren och tidigare utrikesministern Boris Johnson kan dras inför rätta för att under folkomröstningskampanjen ha påstått att Storbritannien varje vecka betalar 350 miljoner pund till EU, vilket inte stämmer enligt myndigheter i landet.

Företaget Brexit Justice uppger sig ha bevis för att Johnson visste att det var osant och samlar in pengar till rättegångskostnaderna i syfte att väcka enskilt åtal mot Johnson, skriver The New European

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Frågesport - Kan du svaren?

Har du koll på vad som har hänt i EU- och Europapolitiken? Testa här!

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
Annons från Svenskt Näringsliv
Annons från socialdemokraterna
annons  från EU-kommissionen
Fackliga Brysselkontoret