Hoppa till huvudinnehåll

Britter stödjer brexit 31 oktober

13 augusti 2019

54 procent britter mot 46 procent stödjer premiärminister Boris Johnssons  brexitupplägg att med eller utan avtal lämna EU 31 oktober. Det visar en opinionsundersökning från ComRes publicerad i högertidningen Daily Telegraph. Frågan som besvarande av 1645 personer var huruvida de höll med om följande påstående: Boris (Johnson) måste leverera Brexit på något sätt, inklusive att upplösa parlamentet vid behov, för att förhindra parlamentsledamöter från att stoppa det.  Det skriver Reuters.

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Frågesport - Kan du svaren?

Har du koll på vad som har hänt i EU- och Europapolitiken? Testa här!

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
Annons från Svenskt Näringsliv
Annons från socialdemokraterna
annons  från EU-kommissionen
Fackliga Brysselkontoret