Hoppa till huvudinnehåll

EU-enighet om brexitriktlinjer

12 april 2017

EU-ländernas stats- och regeringschefers närmaste medarbetare diskuterade på tisdagen unionens riktlinjer inför de brittiska utträdesförhandlingarna. Enligt Politico fanns det stor enighet bakom det förslag på riktlinjer som Europeiska rådets ordförande Donald Tusk tidigare lagt fram. Förslaget ska diskuteras och spikas av stats- och regeringscheferna på ett EU-toppmöte 29 april. 3 maj väntas EU-kommissionen presentera förhandlingsmandatet i detalj.

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Frågesport - Kan du svaren?

Har du koll på vad som har hänt i EU- och Europapolitiken? Testa här!

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
Annons från Svenskt Näringsliv
Annons från socialdemokraterna
annons  från EU-kommissionen
Fackliga Brysselkontoret