Hoppa till huvudinnehåll

EU-kommissionen tar hellre avstånd från rasism än Trump

17 augusti 2017

"Vi har ingen uppfattning om USA: s president eller på hans kommentarer som vi skulle vilja dela i pressrummet”, sade EU-kommissionens talesperson Annika Breidthardt på onsdagen angående president  Donald Trumps motvilja att ta avstånd från högerextrema vitmaktgrupper efter att en kvinna dödats vid en demonstration i Charlottesville. I stället tillade talespersonen att "EU motsätter sig och fördömer alla former av rasism, hat och våld i Europa och runt om i världen.”, rapporterar Politico Brussels Playbook.

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Frågesport - Kan du svaren?

Har du koll på vad som har hänt i EU- och Europapolitiken? Testa här!

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
annons
Annons från Svenskt Näringsliv
Annons från socialdemokraterna
annons  från EU-kommissionen
Fackliga Brysselkontoret