Hoppa till huvudinnehåll

Post förlorar kiosk i Slottsskogen

18 april 2018

EU-parlamentarikern Soraya Post (FI) förlorar sin kiosk i Slottsskogen i Göteborg efter att Hyres- och arrendenämnden avgjort en långdragen tvist. Vid årsskiftet valde Park- och naturförvaltningen att inte förlänga hyresavtalet när det löpte ut eftersom Post under sin tid som parlamentariker lämnat över driften till en släkting vilket inte godkänts av kommunen. Hon har arrenderat kiosken under 17 år och kommer troligen överklaga.
– Mina advokater säger att det inte handlar om något annat än diskriminering, sade Soraya Post till GP.

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
Annons från EU-kommissionen
Annons från socialdemokraterna
Fackliga Brysselkontoret