Hoppa till huvudinnehåll

Snabba ryck när underhuset ska godkänna brexit

22 oktober 2019

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson får vänta på att parlamentet ska godkänna hans brexitavtal. En oviss snabbehandling inleds redan under tisdagen, skriver TT/GP. Lagstiftningspaketet – förkortad WAB – ska behandlas i rekordtempo, om Johnsons majoritetsledare i underhuset, Jacob Rees-Mogg, får som han vill. Ett första allvarligt test sker då ledamöterna ska godkänna hans tidsplan – en programproposition – som syftar till att avsluta behandlingen i underhuset redan på torsdag.

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Frågesport - Kan du svaren?

Har du koll på vad som har hänt i EU- och Europapolitiken? Testa här!

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
annons
Annons från Svenskt Näringsliv
Annons från socialdemokraterna
annons  från EU-kommissionen
Fackliga Brysselkontoret