Hoppa till huvudinnehåll
Annons
Hoppa till fördjupning

Faran långt ifrån över för euroområdet

30 augusti 2010

Om något har riskerna som är förknippade med skuldkrisen i euroområdet minskat. Det skriver banken Nordea i en prognos på måndagen. Faran är dock långt ifrån över, vilket inte minst utvecklingen i Irland visar. Noterbart är att Riksbanken av allt att döma kommer att skriva upp prognosen för euroområdet för innevarande år, skriver Nordea.

Anders Selnes
Chefredaktör
Skicka epost
Anders Selnes
Chefredaktör
Skicka epost
Beskriv vad som behöver rättas.
CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.
Här kan du tipsa Europaportalen. Tänk på att vara så utförlig som möjligt annars kanske vi inte kan arbeta vidare med uppgifterna. För att vi ska kunna arbeta med ett tips underlättar det om du lämnar en e-postadress eller telefonnummer. Du kan också välja att vara anonym genom att ange en tillfällig e-postadress, exempelvis gmail. Europaportalen kan garantera fullständigt källskydd enligt grundlagen.
CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.
Annonser
TCO
annons komm
annons LO
annons
Fackliga Brysselkontoret

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Annonser
TCO
annons komm
annons LO
annons
Fackliga Brysselkontoret