Hoppa till huvudinnehåll
Annons

Skyttedal vill inte bemöta kritiken

22 mars 2023

EU-parlamentariker Sara Skyttedal (KD) avböjer att kommentera Kristdemokraternas partiledare Ebba Buschs uttalande om att man inte kan representera partiet om man brukar narkotika. Skyttedal har har tidigare berättat att hon själv brukat cannabis och detta kritiserades av Ebba Busch på tisdagen. I Sveriges Radio sade Busch att “Det är möjligt att be om ursäkt och be om förnyat förtroende men man kan inte företräda partiet och bruka narkotika”. Skyttedal vill inte heller svara på Europaportalens fråga om hon kommer att ställa upp till omval i valet till EU-parlamentet nästa år. 

EU-valkompassen 2024

Nyfiken eller osäker inför EU-valet?

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Annonser
annons LO
annons
annons
Fackliga Brysselkontoret