Hoppa till huvudinnehåll
Annons

Brittiska oppositionspartier enas om plan mot avtalslöst brexit

28 augusti 2019

Sex brittiska oppositionspartier har enats om att försöka driva genom ny lagstiftning som skulle det göra omöjligt för landet att lämna EU utan utträdesavtal 31 oktober, uppger Financial Times. Partierna väntas sätta sin plan i verket i nästa vecka med en extrainsatt debatt då de brittiska parlamentsledamöterna återkommer efter sommaruppehållet. Planen går på tvärs med premiärminister Boris Johnsons löfte om att Storbritannien lämnar EU med eller utan utträdesavtal sista oktober.

EU-valkompassen 2024

Nyfiken eller osäker inför EU-valet?

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Annonser
annons LO
annons
annons
Fackliga Brysselkontoret