Hoppa till huvudinnehåll

Tusk: Slut på att äta och ha kvar kakan

27 september 2017

– Jag är försiktigt optimistisk över den konstruktiva och realistiskare tonen i premiärminister [Theresa Mays] tal i Florens och dagens samtal. Detta visar att filosofin om att ”äta kaka och ha kvar den” äntligen kommit till enda. Åtminstone hoppas jag det, sade Europeiska rådets ordförande Donald Tusk på tisdagen efter en träff med Storbritanniens premiärminister Theresa May. Han ansåg dock inte att de pågående förhandlingarna om villkoren för Storbritanniens utträde gjort tillräckliga framsteg än.

Mest lästa artiklar

Mest lästa ämnen

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Skriv in din epostadress här:

Annonser
Annons från EU-kommissionen
Annons från socialdemokraterna
Fackliga Brysselkontoret